Tidsplan

Vår tidsplan för Thaimouten har ändrats lite. Pappa i familjen har fått nytt jobb så det känns lite fräckt att först börja med semester efter fem veckor och sen begära föräldraledigt i ett halvår. Plus att jag har känt, nu när jag testat jobba hemifrån på deltid några månader, att sex månader utan att vara på jobbet blir nog lite för länge. Så nu är planen att vi åker runt årsskiftet, ev. fira nyår i värmen som start och stannar till och med påsklovet. Kommer fortfarande bli helt fantastiskt så klart ❤️

Författare: an(n)anasen

Resor - Planering - Livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s