Börjar bli dags att ta en del beslut inför vår Thaimout.

Mindre än ett år kvar till vår Thaimout. Känns både som att det är riktigt långt kvar och att det snart är dags…. En del beslut börjar det nämligen bli dags att ta nu snart. Som att välja och boka skola och att välja och boka boende. Jag velar fortfarande otroligt mycket fram och tillbaka…

Det svåraste beslutet är gällande boendet. Budget vs Storlek? Vad ska vi prioritera? Vill å ena sidan unna oss ett bra boende med fler rum, men har vi mer pengar över varje månad kan vi ju unna oss ännu fler upplevelser.

Ska göra två olika budgetfiler nästa vecka för att se om det kan underlätta… Excel kan väl hjälpa en med det mesta. 🤩

Annars lever vi i en fantastisk bebis-bubbla nu!! Senaste tillskottet till familjen börjar närma sig en månad och vi njuter hela familjen. Lite trötta bara, men det hör ju till. Vi har även preliminär-bokat boendet för vår semester till Koh Lanta i feb-mars. En vecka på Klong Nin, en vecka på Klong Dao och en vecka på Relax Beach. ☀️ Längtar!!

Författare: an(n)anasen

Resor - Planering - Livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: